facebook studio zetTwitter Studio ZetPinterest Studio Zete-mail studio zet instagram studio zet


COLLECTIES
Bedankkaarten  
Beterschapskaarten  
Felicitatiekaarten  
Geboortekaartjes  
Kerstkaarten  
Rouwkaarten  
Trouwkaarten  
Uitnodigingen  
Valentijnskaarten  
Verhuiskaarten  
Verjaardagskaarten  

VERKOOPPUNTEN

De kaarten worden verkocht via diverse (online) verkooppunten.
Bekijk de verkooppunten >>
WEDERVERKOPER WORDEN?
Wilt u de kaartjes van Studio Zet opnemen in uw webshop of verkopen in uw winkel?
Meer informatie >>

Bedankkaarten

Klik op de bedankkaart van je keuze en de kaart wordt geopend in een nieuw tabblad, in de omgeving van Kaartje2go. Daar vind je informatie over de formaten, kun je zelf teksten en foto's toevoegen en de kaart bestellen en laten versturen.

De unieke ontwerpen van Studio Zet en de kwaliteit van Kaartje2go: dé ideale combinatie voor kaarten die blijven hangen.

Bedankkaart opa Bedankkaartje hart en bloemen
Bedankkaart opa
Bedankkaart bloem Bedankkaartje toffe peer
Bedankkaart oma
     


Bedankkaartjes online bestellen

Wil je iemand bedanken voor zijn of haar hulp bij bijvoorbeeld het klussen, verhuizen, oppassen, steun tijdens een moeilijke periode of een andere gelegenheid? Het bestellen van je bedankkaartje werkt eenvoudig, snel en hij wordt morgen al bezorgd op het juiste adres. Door de unieke samenwerking tussen Studio Zet en Kaartje2go kun je kiezen uit de ontwerpen van Studio Zet en deze zelf opmaken en versturen via Kaartje2Go. Het klinkt misschien niet logisch maar dat is het wel. Kaartje2go levert de beste kwaliteit kaarten via het internet en is daardoor voor Studio Zet de beste partij om mee samen te werken. Kies de kaart van je keuze en deze opent in een nieuw scherm in de omgeving van Kaartje2go waar je de kaart kunt opmaken en bestellen.

Bedankkaartjes met eigen foto

Op zoek naar een bedankkaartje met je eigen foto? Alle bedankkaarten kunnen online en direct zichtbaar worden gepersonaliseerd met je eigen tekst, foto en afbeelding.

Enkele of dubbele bedankkaartjes

Alle bedankkaartjes zijn als ansichtkaart maar ook als dubbele kaart met envelop te bestellen. De enveloppen worden er gratis bij geleverd.

Snel en eenvoudig adresseren

De kaarten kunnen direct op het juiste adres worden afgeleverd. Upload hiervoor je eigen excel bestand of voer eenmalig het afleveradres in.

 

 

 
   

Studio Zet
Zandhorstlaan 100
7576 VJ Oldenzaal
info@studiozet.nl | 0654335073
KvK 08112002