facebook studio zetTwitter Studio ZetPinterest Studio Zete-mail studio zet instagram studio zet


COLLECTIES
Bedankkaarten  
Beterschapskaarten  
Felicitatiekaarten  
Geboortekaartjes  
Kerstkaarten  
Rouwkaarten  
Trouwkaarten  
Uitnodigingen  
Valentijnskaarten  
Verhuiskaarten  
Verjaardagskaarten  

VERKOOPPUNTEN

De kaarten worden verkocht via diverse (online) verkooppunten.
Bekijk de verkooppunten >>
WEDERVERKOPER WORDEN?
Wilt u de kaartjes van Studio Zet opnemen in uw webshop of verkopen in uw winkel?
Meer informatie >>

Rouwkaarten voor een persoonlijk afscheid

De tijd van de standaard rouwkaar op A4 is voorbij. Het wordt steeds gemakkelijker om een afscheid persoonlijk en uniek te maken. En gelukkig maar want iedereen IS uniek. Klik op de rouwkaart van je voorkeur en deze wordt geopend in de omgeving van Kaartje2go. Daar vind je informatie over de formaten, kun je zelf tekst en eventueel foto's toevoegen en de rouwkaarten online bestellen EN direct op de juiste adressen laten afleveren.

De unieke ontwerpen van Studio Zet en de kwaliteit van Kaartje2go: dé ideale combinatie voor kaarten die blijven hangen.

Rouwkaart met bloem
Rouwkaarten bestellen


Trouwkaarten met of zonder foto online bestellen

Ben je op zoek naar mooie, originele en opvallende trouwkaarten die jullie zelf helemaal kunnen personaliseren? Het bestellen van je trouwkaarten werkt eenvoudig en snel. Door de unieke samenwerking tussen Studio Zet en Kaartje2go kun je kiezen uit de ontwerpen van Studio Zet en deze zelf opmaken en versturen via Kaartje2Go. Het klinkt misschien niet logisch maar dat is het wel. Kaartje2go levert de beste kwaliteit kaarten via het internet en is daardoor voor Studio Zet de beste partij om mee samen te werken. Kies de trouwkaart van je keuze en deze opent in een nieuw scherm in de omgeving van Kaartje2go waar je de kaart kunt opmaken en bestellen.

Trouwkaarten met eigen foto

Willen jullie een trouwkaart met jullie eigen foto? Alle trouwkaarten kunnen worden gepersonaliseerd met je eigen tekst en foto!

Gratis enveloppen, geen drukkosten

Bij alle trouwkaarten worden standaard witte enveloppen geleverd. Dit is bij de prijs inbegrepen. Net zoals de proefkaart vooraf. En jullie betalen geen extra drukkosten. De prijzen zijn all-in.

Geen enveloppen meer schrijven

De trouwkaarten worden direct op de juiste adressen bezorgd. Upload hiervoor je eigen excel bestand en je hoeft verder nergens meer achteraan.

 

 

 
   

Studio Zet
Zandhorstlaan 100
7576 VJ Oldenzaal
info@studiozet.nl | 0654335073
KvK 08112002